Helikoptervlucht Zeeland

Helikoptervlucht Zeeland. Met onze heliport gelegen in Zierikzee kunnen wij ons vliegensvlug door de Provincie bewegen. Er is veel te zien; kust, ringdorpjes, de zee, eilanden, bruggen, dammen, oude polders maar ook veel herinneringen. Zo zijn in het landschap veel herinneringen verborgen van de Ramp van 1953. Tijdens de helikoptervlucht is dit goed te zien. Ook zijn oude kreken, bij droog weer, goed terug te zien in het landschap wat bijzondere foto’s op kan leveren. Ook zien we tijdens vliegen regelmatig zeehonden.

Vanaf april tot september zijn we regelmatig te vinden op verschillende lokaties in Zeeland. Op onze agenda kunt u zien waar we binnnenkort weer staan. Vanaf onze heliport bieden we verschillende tours aan zoals de Schouwen Duiveland Tour, Zeeland Tour maar ook bijvoorbeeld een proefles. Ook hebben we een dag arrangement om met de helikopter te landen op een wijnboerderij en uit eten te gaan in een zeer exclusief restaurant in Zeeland. Mocht u met een groep zijn kunnen we uw helikoptervlucht anpassen naar uw wens en onze hangaar faciliteren voor hapjes en drankjes; een unieke lokatie!

We vliegen met onze helikopter rond de 180 kilometer per uur. Een helikopter vliegt zeer stabiel en door de grote ramen is er veel zicht. Vliegensvlug zijn we op uw lokatie naar keuze.
Het is ook mogelijk uw route zelf te bepalen. Daarnaast is het mogelijk om foto’s en videos te maken.

U kunt uw helikoptervlucht online boeken of door direct contact met ons op te nemen. Mocht u een vlucht kado willen geven dan is wellicht de toevoeging van een Gift Box bij uw product een idee.

In onze helikopter is plaats voor 3 passagiers. In geval er kinderen mee gaan is het mogelijk een extra stoel er in te zetten.  Er kunnen dan 2 volwassenen en 2 kinderen mee maar met een maximum gewicht van 240kg totaal. 

Wij verzorgen heel graag uw droomvlucht!

helikoptervlucht zeeland

Helikoptervlucht Zeeland| Trouwvlucht | Rondvlucht Helikopter | Helicopter Tours | Proefles | Zeeland | Zierikzee