Luchtfotografie

Luchtfotografie en filmopnames hebben de laatste jaren razendsnelle technologische
ontwikkelingen doorgemaakt. Prince Helicopters is met de tijd meegegaan. Tegenwoordig kunt u vanuit onze helikopters zowel vanuit een schuine hoek (oblique) als recht naar beneden (verticaal) foto’s van hoogwaardige kwaliteit maken.

Ons bedrijf opereert met helikopters van het type Schweizer 300C en een Enstrom 480. De Enstrom 480 heeft plaats voor een fotograaf of cameraman en een observer (bijvoorbeeld een regisseur of een assistent).  Het rotorsysteem van deze helikopters zorgt er voor dat turbulentie geen invloed heeft op het vlieggedrag en dat komt de kwaliteit van het camerawerk zeer ten goede. Om een cameraman of fotograaf voldoende vrije ruimte en obstakelloos uitzicht te geven, kan de rechterdeur verwijderd worden. Wij hebben van de ILT een vergunning om op een hoogte van 50 meter te vliegen voor foto- en filmwerkzaamheden.

Als opstapplaats voor uw cameraman komen alle vliegvelden in Nederland in aanmerking of ons eigen terrein te Zierikzee. Wij rekenen de vliegtijd vanaf Zierikzee.

Overzicht van onze partners: 

Dick van der Veer 

Joop van Houdt 

Aerial Service Holland

helikoptervlucht zeeland