helicopter experience

De mooiste helikoptervlucht in Nederland!

Maak een keuze uit een ruim aanbod van verschillende helikopter tours over Zeeland,Brabant, Rotterdam of een culinaire tour! 

Update 30/09/2020  23:32 : Onze boekingspagina werkt op dit moment niet correct! Helaas is het niet mogelijk om online af te rekenen. U kunt uw tour wel telefonisch reserveren via: 0111-415703! Alvast dank en excuses voor het ongemak. We werken er aan om dit zo snel mogelijk op te lossen.

COVID-19, hoe gaan wij daar mee om? 

Update 26/06: Vanaf 1 juli mogen meerdere passagiers aan boord van onze helikopters. Wel vragen we u om vooraf een gezondheidsverklaring in te vullen. Ook zal er tijdens de vlucht een mondkapje gedragen moeten worden. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Populaire helikopter tours:

Benieuwd of we binnenkort bij u in de buurt zijn met de helikopter? Bekijk hieronder ons aanbod helikoptervluchten op locatie!

Elk jaar zijn we te vinden gedurende verschillende evenementen in het hele land! Daarnaast zijn we ook regelmatig aanwezig tijdens bedrijfsfeesten en groepsuitjes. Boek uw ticket online en vlieg met ons mee! Unieke kans om uw eigen omgeving te zien vanuit de lucht en bovendien een prachtige ervaring. Een ticket is gemakkelijk te bestellen; nadat u uw gegevens heeft ingevuld en de betalingen heeft voldaan via Ideal krijgt u van ons de bevestiging. Uiterlijk 24 uur van te voren delen wij u in voor uw vlucht en ontvangt u uw exacte take off tijd van ons!

Wilt u ons op uw evenement of bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op!

Update juni 2020: In verband met annuleringen van evenementen zijn er vooralsnog geen rondvluchten op locatie.

Helikoptervlucht Nederland!

Prince Helicopters, een bedrijf waar klantgerichtheid, flexibiliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Met veel plezier verzorgen wij uw helikoptervlucht Nederland. Al meer dan 42 jaar een begrip in de omgeving! Onze heliport ligt twee kilometer van Zierikzee.

We hebben 2 verschillende helikopters in onze vloot; de Schweizer 300C en twee Enstrom 480’s.  We zijn voornamelijk actief in Zeeland maar ook de rest van Nederland. Onze werkzaamheden zijn zeer divers. Zoals heli tours, een helikoptervlucht vanaf onze heliport en rondvlucht vanaf een andere lokatie. Maar bijvoorbeeld ook luchtfotografie, pijpleidingcontroles en het geven van een proefles. Omdat we een Part 145 vergunning hebben mogen wij ook helikopters onderhouden en inspecteren!

Hoe boekt u een helikoptervlucht?

Wilt u graag met ons het luchtruim in? U kunt er voor kiezen om een helikoptervlucht online te kopen. Met deze ticket kunt u samen met ons een datum afspreken om de vlucht uit te voeren. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen via de telefoon, facebook en/of email om uw vlucht te bespreken en in te plannen!

Omdat we al jaren in onze omgeving vliegen weten we als geen andere waar we moeten zijn om u een bijzondere ervaring mee te geven. Onze piloten kunnen u alles vertellen over de omgeving, hoe het landschap is ontstaan, waar de zeehonden liggen en natuurlijk over de helikopter zelf.

Bent u op zoek naar een leuk kado?

Dan hebben we met onze Giftbox de oplossing! U kunt de giftbox, in combinatie met een helikoptervlucht gemakkelijk online boeken. De datum en tijd die u heeft ingevuld is later kosteloos aan te passen door de persoon aan wie u de helikoptervlucht kado heeft gegeven.

Bent u op zoek naar vervoer voor uw bruiloft? Boek een helikopter en u maakt zeker indruk. Toch weer iets anders dan een klassieke auto. Omdat u het vast en zeker al druk genoeg met de voorbereidingen regelen wij de complete helikoptervlucht voor u!

Bovendien is onze helikopter ideaal voor een zakenvlucht. Omdat we met een snelheid van 180 kilometer vliegen bent u in stijl en snel ter plaatse.

Helikoptervlucht Nederland | Helikopter | Proefles | Zeeland | Vliegen | Helikoptervlucht | Luchtfotografie | Evenementen | Rondvluchten op lokatie | Groepsevenementen | Heli Tour

Prince Helicopers is in het bezit van een Air Operators Certificate. Uitgebracht door de European Aviation Safety Agency van de Europese Unie. Dit certificaat geeft ons toestemming voor het vervoeren van passagiers en goederen.

U kunt uw vlucht boeken via onze website en de betaling voldoen via Ideal. Zodra u de betaling voltooid heeft krijgt u een email. Vervolgens kunnen we samen met u een datum afspreken. Wilt u liever kontant of met de pin betalen? Dat kan natuurlijk ook.

This post is also available in: Dutch German