Rondvlucht | Tours & Events | Evenementen | Bedrijfsuitjes | Helikoptervluchten op lokatie | Helikopter

Rondvlucht

Het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor een rondvlucht vanaf ons eigen heliport vlakbij Zierikzee.

De rondvluchten kunnen we helemaal aanpassen naar uw wensen. Ook is het mogelijk vluchtduur  zelf te bepalen. Omdat wij al 42 jaar ervaring hebben in onze omgeving hebben wij al een aantal prachtige tours voor u klaar staan. Kijk bij Tours&Events om een overzicht te zien. Het deltagebied van Zeeland vanuit de lucht geeft een uniek beeld. Prachtige zandbanken, zeehonden, duinen, zee, strand en natuurlijk de stormvloedkering.

Onze helikopter beschikt over grote ramen wat ten goede komt voor het uitzicht. Alle passagiers hebben hetzelfde uitzicht. Omdat u allemaal een headset op heeft kan iedereen met elkaar praten, ook met de piloot. Er is alle gelegenheid voor het maken van foto’s.

Een helikopter rondvlucht kado doen? Dat kan natuurlijk ook. Boek uw tour in combinatie met een gift box! Een uniek cadeau.

Ook is het mogelijk om op een lokatie naar keuze te landen. Uiteraard zal deze lokatie aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen. Aankomen per helikopter op bijvoorbeeld een bruiloft is natuurlijk wel heel uniek. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Naast de piloot kunnen er per vlucht 3 passagiers mee. Het is ook mogelijk de configuratie aan te passen voor als er kinderen mee gaan. In dat geval kunnen er 2 volwassenen mee en 2 kinderen. Maar dan mag het totale gewicht niet boven de 240kg zijn.

De helikopter vliegt vrij snel zonder dat u dat tijdens het vliegen door heeft. Met een snelheid van rond de 180 kilometer per uur leggen we in een korte tijd een grote afstand af. Omdat we in een rechte lijn vliegen leggen we dus al snel 50 kilomter af in 20 minuten. Handig om te weten als u uw eigen vlucht wilt plannen.