Helikoptervlucht Seppe

Helikoptervlucht Seppe. Wij vliegen ook vanaf Breda International Airport ofwel Seppe. Wilt u een helikoptervlucht, proefles of een rondvlucht over Breda, Roosendaal of Bergen op Zoom? Neem contact met ons op via facebook, email of contactformulier. Onder vermelding van helikoptervlucht Seppe! 

Breda International Airport is een prachtig vliegveld gelegen tussen Roosendaal en Breda. Met leuke restaurants zoals Hangar01 en De Cockpit en veel vliegverkeer is het een zeer leuke opstapplek. Er is ook een vliegend museum wat wij als luchtvaartliefhebbers natuurlijk aanbevelen. Of u nu de helikoptervlucht Seppe als cadeau geeft of voor uzelf, wij zorgen voor een prachtige ervaring! 

Seppe is gelegen langs de snelweg en daarom gemakkelijk te bereiken. Ook is er genoeg parkeergelegenheid. 

We vliegen met onze helikopter rond de 180 kilometer per uur. Een helikopter vliegt heel stabiel en door de grote ramen is er veel zicht. Vliegensvlug zijn we op uw lokatie naar keuze.

Het is mogelijk uw route zelf te bepalen. U kunt ook kiezen uit onze routes. Daarnaast is het mogelijk om foto’s en videos te maken.

In onze helikopter is plaats voor 3 passagiers. In geval er kinderen mee gaan is het mogelijk een extra stoel er in te zetten.  Er kunnen dan 2 volwassenen en 2 kinderen mee maar met een maximum gewicht van 240kg totaal. 

Kijk bij Tour & Events voor een overzicht van onze tours vanuit Zierikzee en omstreken! 

helikoptervlucht seppe