Helikopter Services

Een overzicht van onze diensten: helikopter rondvluchten en helikoptervlucht Rotterdam, helikoptervlucht Seppe. Maar ook luchtfotografie en onderhoud. Voor meer informatie kunt u op onderstaande links klikken.

Elke dienst is natuurlijk aan te passen aan de wensen van u. Bent u op zoek naar een helikopter dan helpen wij u graag. We hebben alle middelen in huis.  U kunt een heli importeren, registreren, stallen en laten onderhouden. Naast onze onshore bezigheden hebben we ook offshore ervaring op de AW-139 helikopter. Met Noordzee ervaring maar ook in landen zoals Kazakhstan, United Kingdom, Malta, Marokko, Suriname en Duitsland.  Bent u een operator op zoek naar een freelance offshore piloot? Neem dan contact met ons op via jwprince@prince-helicopters.nl.

Tour en Events

Op de pagina Tour&Events is een overzicht te vinden van onze vluchten. Op onze event calendar kunt u zien bij welke evenementen we dit jaar staan. Ook is het mogelijk een heli in te zetten op uw eigen evenement. Bijvoorbeeld voor uw bedrijfsfeest of bedrijfs promotie. Wij kunnen zelfs de helikopter wrappen in de kleuren van uw onderneming!

Een heli is natuurlijk ook ideaal voor het brengen en halen van passagiers op moeilijk bereikbare lokaties. Ook als het gaat om bijvoorbeeld vracht.

Al 42 jaar opereren we vanaf onze vertrouwde helihaven in de buurt van Zierikzee. We zijn ook regelmatig te vinden in Rotterdam en Seppe/Breda International Airport. Maar ook door heel Zeeland. Maar het unieke delta gebied blijft onze thuisbasis.

Al uw vragen zijn welkom. Ga naar Contact us en stel uw vraag via facebook, twitter, email, contactformulier of telefoon. U bent natuurlijk ook van harte welkom om bij ons langs te komen om uw plannen te bespreken.

helikopter prince helicopters helikoptervlucht