1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
2

Hulst. De stermvorm van de vesting is vanuit de lucht prachtig te zien! 

3

Terneuzen. Ook zien we de ingang van Westerschelde Tunnel! 

4

Breskens

5

Vlissingen en Middelburg

6

Veerse Meer

7

Stormvloedkering

8

Kop van Schouwen

9

Plompe Toren en de Schelphoek

10

Zierikzee

11

Zeelandbrug

12

Zandkreekdam en het Veerse Meer

13

Goes

Helikoptervlucht Inter Scaldes!

Combineer een heerlijk diner of overnachting met een spectaculaire helikoptervlucht! Dankzij de helispot van Inter Scaldes is het mogelijk een helikopter te bestellen! Hoe werkt de boeking? Simpel. U kiest uw datum en tijd naar keuze en een helikopter van Prince Helicopters zal op deze tijd arriveren op de helispot van Inter Scaldes. U kunt de betaling voltooien via Ideal of ter plekke pinnnen. 

Dankzij de locatie van Inter Scaldes is het mogelijk om een aantal prachtige routes te maken. Zeeland heeft een groot aanbod van natuurgebieden, historische locaties en unieke bouwwerken die u toch een keer vanuit de lucht moet zien. Zo zijn er de deltawerken (Stormvloedkering), de Zeelandbrug maar ook de Schelphoek waar de dijkdoorbraak van 1953 goed te zien is. Ook bijzonder is de vesting van Sluis en de Plompe Toren (een kerktoren wat als enige is overgebleven van een verdronken dorp). Maak een keuze uit de verschillende routes en geniet met ons mee! 

 Deze mag op het lijstje met geweldige belevenissen! Kan het iedereen aanraden. Wat is dit gaaaaaaaaf!!!!!

Onze helikopters zijn zo ontworpen dat iedereen prachtig uitzicht heeft. Tijdens de vlucht krijgt u een koptelefoon op en zal de vlieger u vertellen wat er allemaal te zien is zodat u niets mist! Ook kunt u gezellig met uw medepassagier praten. Het is natuurlijk wel zo leuk als u herinnering heeft aan deze helikoptervlucht dus geven we u alle tijd voor het maken van foto’s en filmpjes!

Er is plaats voor 3 passagiers met een maximaal totaal gewicht van 240kg. Wij zullen geen andere passagiers inplannen op uw helikopter tour- de helikopter is exclusief voor jullie! Vragen over de boeking of vlucht kunt u ook vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Staat uw vraag of verzoek er niet tussen, neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen over deze vlucht of wilt u een boeking maken voor meerdere personen? Wij staan u graag te woord!

[instagram-feed]