Van Harte Gefelicteerd!

U heeft zojuist een prachtig kado gekregen! Binnenkort gaat u samen met ons het luchtruim in en gaan we een prachtige vlucht maken.

U kunt vast niet wachten om te boeken. Hieronder volgen de instructies. Mocht iets niet duidelijk zijn of wilt u met ons spreken, neem dan contact met ons op.

Stap 1: Op uw voucher staat uw naam, het type kado (helikoptervlucht of een waardebon) en een code. De code staat vermeld aan de linkerzijde van uw voucher. Heeft u een waardebon/kortingsbon ga dan naar stap 4.

Stap 2: Indien u uw vlucht in wilt plannen via de website navigeer naar de betreffende vlucht onder Tours&Events. Uw vlucht staat vermeld op uw voucher.

Stap 3: Selecteer de vlucht, selecteer een datum en tijd naar keuze en klik op ‘boek nu’.

Stap 4: Zodra de winkelmand pagina is geladen vult u uw code in bij ‘kortingsbonnen’. De code die u dient in te voeren is alleen het eerste gedeelte van de code. Bijvoorbeeld als uw code IQ4IOFN-1293 is, dan voert u IQ4IOFN in bij “kortingsbonnen”.

Stap 5: Ga door naar afrekenen; u ontvangt uw korting en uw boeking is gemaakt!

Veel vliegplezier!

Meer informatie/voorwaarden over uw vlucht kunt u vinden op de product pagina van uw betreffende helikoptervlucht. Ga naar Tours&Events voor het overzicht.

Een kadobon is 3 jaar geldig na aankoop.

Prince Helicopters logo