Ticketvoorwaarden en Instructies

Deze voorwaarden en instructies gelden voor rondvluchten op lokatie. 

Zodra u een ticket heeft besteld krijgt u een unieke en persoonlijke ticket via de mail. Uiterlijk de avond voor het evenement geven wij een overzicht wanneer u aan de beurt bent om zo wachtrijen te voorkomen. 

Ticket: 

Let op: Op uw ticket staat een tijd vermeld: Dit is de tijd dat het evenement gaat beginnen, niet uw ingeplande tijd! De ingeplande tijd krijgt u via een andere email. Mocht u voorkeur hebben voor een bepaalde tijd, vermeld dat dan graag in de notitie tijdens het betalen. 

[Lokatie] [Passagiers] [Vliegafstand] 

Lokatie: Uw ticket is gebonden aan de lokatie die vermeld staat op uw ticket. Het is niet mogelijk uw ticket te veranderen naar een andere lokatie. 

Passagiers: Dit geeft aan met hoeveel passagiers u de vlucht mag maken. 

Vliegafstand: Dit is de vliegafstand die u zult afleggen tijdens deze vlucht. 10 kilometer is ongeveer 5-6 minuten, 20 km 10-11 minuten en 30 km 15-16 minuten. 

Voor alle vluchten: Het maken van foto’s is toegestaan. 

Het totale gewicht van 3 passagiers mag niet boven de 240 kilogram komen. Mocht dit wel zo zijn neem dan contact met ons op via onderstaande contact gegevens. 

Er zijn geen restricties op leeftijd. Zolang de passagier in de gordels past mag hij of zij met ons mee. Kinderen mogen niet op schoot. Mocht u of uw mede passagier slecht te been zijn dan kunnen wij u hierbij assisteren. 

De tickets zijn gebonden aan de lokatie beschreven op de tickets. De tickets kunnen niet gebruikt worden voor een andere datum en/of lokatie. Mocht de rondvlucht niet door gaan door weer of andere onvoorziene omstandigheden krijgt u uw geld terug. Mocht u zelf verhinderd zijn voor uw vlucht laat het ons weten. 

De tickets staan op naam. Het is niet toegestaan deze tickets door te verkopen. De tickets beschikken over een unieke barcode die maar 1 keer gebruikt kan worden. Let daarom goed op uw ticket! 

Wilt u contact met ons op nemen, stuur dan een email naar:

info@prince-helicopters.nl

of bel met +31 (0) 111 415703

Volg altijd de aanwijzingen van de vlieger en/of grond personeel. Het is voor uw eigen veiligheid.