Helikoptervlucht Rotterdam

Regelmatig zijn we te vinden op Rotterdam The Hague Airport. Een unieke kans om een helikoptervlucht Rotterdam te maken. Rotterdam en omgeving is prachtig om vanuit de lucht te zien. Skyline, havens, industrie, randstad en natuurlijk de stad zelf. Na take off is te zien hoe dicht alles bij elkaar is. Waar we in de auto een half uur over rijden kunnen we nu in 5 minuten bekijken. 

Bent u benieuwd wanneer we weer in Rotterdam zijn? Stuur ons een email, contact formulier, facebook bericht of geef ons een belletje. 

Ook vliegen we naar Rotterdam vanuit Zeeland. Een prachtige route over Zeeland, de Delta, Hoekse Waard, dwars langs de stad en terug via de Maasvlakte. Daarnaast beschikken we over andere tours; ga naar Tours&Events voor een overzicht. 

Vanuit Rotterdam kunnen we razendsnel bij steden zoals Amsterdam of Antwerpen zijn. Ideaal voor uw zakenvlucht. Een voorbeeld, in 25 minuten zijn we al in Antwerpen! Rotterdam naar Amsterdam is ongeveer 20 minuten vliegen. Een ander voordeel is dat wij alles regelen; vervoer van en naar het vliegveld. 

Helikoptervluch Rotterdam